Most lebukik Damu Roland! Napokon belül vége?!

A pszichiáter szerint pár napon belül kiderülhet, hogy Damu kamuzott-e pszichés betegségeiről vagy valóban gondok vannak vele. Az sem kizárt, hogy szervezete „kiakad”.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogyan arról többször is beszámoltunk, a TV2 egykori sztárját a pszichiátriáról vitték be a börtönbe. Ügyvédje és ismerősei is azt állították, Damu komoly problémákkal küzd, ami miatt folyamatos gyógyszeres kezelésre van szüksége. Már akkor sokan megkérdőjelezték a színész állítását, azt mondták, csak kamu a betegsége, csakis arra játszanak, hogy megússza vagy minél későbbre tolja börtönbüntetésének megkezdését. Ez azonban végül nem jött össze neki.

Az utóbbi napokban arról szólnak a hírek, hogy Damu a börtönben önként lemondott a pszichiátriai gyógyszerek szedéséről azért, hogy dolgozhasson, és a fizetségéért cigarettát vásárolhasson.

Csides Kata pszichiáter elmondta, ha valaki önkényesen felfüggeszti az előírt gyógyszerek szedését, annak súlyos következményei lesznek. Elsősorban visszajönnek azok a tünetek, amelyek a betegségére jellemzőek. Ahogy a szakember fogalmazott, előfordulhat, hogy Damu szervezete „kiakad”, a színész végképp összeomlik.

Erre utalhat az is, hogy barátnője szerint a híresség már most nagyon rosszul néz ki. Csides Kata azt mondja, sok esetben látott már olyat, amikor egy pszichiátriai beteg nem hajlandó szedni a gyógyszereit és annak bizony nagyon súlyos következményei vannak. Ha Damu valóban beteg, akkor nála is hasonló történik a közeljövőben.

Természetesen az is előfordulhat, hogy semmi tragikus dolog nem következik be, akkor azonban valóban megkérdőjelezhető, hogy a színész beteg volt.

Címkék: damu roland