Milliós gázsit és új műsort kap az RTL nagyágyúja?

Miután a hétvégén megjelent, hogy Hajós András lehet Fábry Sándor utóda az RTL Klubnál, egyre több pletyka szivárog ki az üggyel kapcsolatban.
Kapcsolódó cikkek

Bár Fábry Sándor műsora komoly nehézségekkel küzdött az RTL-en, egészen pontosan egyre kevesebben nézték, mégis jelentős érvágás lehet a csatornának, hogy eltűnt az egyik meghatározó sztárjuk. Ez még akkor is így van, ha egyébként cáfolják ezt. Az újabb hírek szerint az RTL pótolni szeretné a show-mant és sajtóértesülések szerint már meg is találták az utódját, Hajós András személyében. Ezt egyébként az RTL Klub hivatalosan nem erősítette meg.

Ugyanakkor a Hír24 arról értesült, hogy Hajós András nem Fábry show-ját vinné tovább, de még csak nem is hasonló műsort kapna, hanem egy teljesen más stílusú produkció műsorvezetője lenne. Míg a műsor jellegéről eltérő híresztelések láttak napvilágot, azt többen is állítják, Hajós Andrásnak hamarosan tényleg önálló műsora indul a csatornán.

Mint ismeretes, Hajós nem csak a Heti hetesben és a Csillag születikben tűnt fel az RTL-en. Volt próbálkozás arra is, hogy önálló műsora legyen. A Benne leszek a tévében! című produkciót 2005-ben indította el a csatorna, és annak házigazdája Hajós volt, mint ahogyan a Magánszám című show-nak is. Azt, hogy ezeknek a műsoroknak miért lett vége, nem lehet tudni.

Egy biztos, most is azt suttogják, hogy Hajós András ismét önálló műsort kap. Természetesen az RTL Klubnál is érdeklődtünk a felvetésről, de azt válaszolták, ezt a dolgot nem kívánják kommentálni.

Azt is pletykálják, hogy a híresség állítólag milliós gázsit kaphat új műsoráért, de a gázsikkal kapcsolatos felvetésekre a csatorna soha nem ad választ, ezzel is védik sztárjaikat.

Címkék: hajós andrás