Gesztesi vallott – Így néz kolléganőjére

Ullmann Mónika, egykori férje, Miller Zoltán és Jóban Rosszban-beli partnere, Gesztesi Károly egymáshoz fűződő viszonyukról meséltek a TV2 műsorában.
Kapcsolódó cikkek

A TV2 Frizbijében Hajdú Péter Ullmann Mónikát és Gesztesi Károlyt faggatta munkakapcsolatukról. A két színész nem most a Jóban Rosszban sorozatban játszik először egy párt, így kettősük igazán összeszokottnak mondható.

A műsorvezető elárulta, a felvétel előtti napon Gesztesi elszólta magát, és kikottyintotta, nem csupán színésznőként tekint Mónira. A színész tovább fokozta a helyzetet és hozzátette, a TV2 sorozatában gyakran intim közelségbe kerül kolléganőjével, így aztán “próbálkozik is nála, de hiába”.  Gesztesi kijelentette, nem csajozik, csupán Ullmann Móni van az életében, aki “teljesen kielégíti” őt.


Ullmann Mónit a show-műsorban több meglepetés is érte, Gesztesi ételt hozott neki, és beállított a színésznő egykori férje, Miller Zoltán is. Móni és Zoli elmesélték, hogy a mai napig nagyon jóban vannak, nem gyűlölettel váltak el egymástól, egyszerűen eltávolodtak egymástól. Az egykori pár arról is beszélt, hogy éppen szerelmespárt alakítottak a színházban, amikor a próbák közti szünetben “kiszaladtak” elválni.