Kemoterápiát kapott a magyar sztár kisfia

Ma engedik haza a kórházból Pintácsi Viki kisfiát, aki leukémiája miatt újabb kemoterápiás kezelést kapott.
Kapcsolódó cikkek

„Nem vagyok negatív, pedig túl sok vidám dolog nem történt mostanában az életemben. Ma például elhatároztam, hogy magammal viszem a fényképezőgépemet a Tűzoltó utcai gyermekklinikára és sok szép képet csinálok a gyerekekről” – mondta a napokban az énekesnő az RTL Klub Csak csajok című műsorában.

Viki arról is beszámolt, hogy 10 éves kisfia ismét kemoterápiás kezelést kapott. Azt is elmagyarázta, hogy a leukémiának ezt a fajtáját három fázisban gyógyítják, ők most a középső szakasz végén tartanak.

Viktornál tavaly november végén fedezték fel a betegséget, akkor azonnal elkezdték a kezelését. Az első időszakban a kemoterápia mellé szteroidokat is kapott és azt tervezik, hogy a gyógyítás utolsó szakaszában is ugyanezt kapja majd.

Az énekesnő és családja bizakodó, megpróbál mindig vidámságot közvetíteni a gyermekei felé. Mint mondja, most éppen azt is el kell intéznie, hogy a lányának teljesen meggyógyuljon a torokgyulladása, mire Viktort szerdán kiengedik a kórházból, mert ilyenkor le van gyengülve az immunrendszere és könnyebben megfertőződhet.

Arról is beszámolt, hogy kisfiának nemrég egy olyan játékot vettek, amellyel dobolni tud, ami sokat segíthet a feszültség levezetésében is.

Címkék: pintácsi viki