Kiderült! Őszre várja gyerekét az RTL sztárja

Király L. Norbi és párja eddig nagyon titkolóztak születendő gyermekükkel kapcsolatban, ám most több fontos információt is elárultak róla.
Kapcsolódó cikkek

Sokakat meglepett, amikor az X-Faktor felfedezettje bejelentette, apai örömök elé néz. Mindez csak azért volt furcsa, mert az énekes és barátnője is nagyon fiatal, ráadásul kapcsolatuk viszonylag friss volt, amikor megfogant a baba. Ennek ellenére ők kirobbanó örömmel fogadták a hírt és úgy tűnik, boldogságuk azóta sem változott. Norbi a Reflektor magazin kamerái előtt beszélt a legfrissebb hírekről a babával kapcsolatban.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, Norbiék eddig azt sem árulták el, mikorra várják a kicsit. Az énekes most fellebbentette a fátylat és közölte, ősszel érkezik a trónörökös. Ráadásul még azt is elmesélte, hogy első gyermeke fiú lesz.

Azt mondja, rengeteg név szóba került már, de azok vagy neki, vagy gyermeke anyjának nem jöttek be, így egyelőre még nem jutottak dűlőre ebben a kérdésben. Norbi azt mondja, párja nagyon jól viseli a terhességet, pedig a baba nagyon aktív, sokat mocorog.

Címkék: Király L. Norbert