Hatalmas baki a TV2 műsorában – Több mint ciki

Egy korábbi szavazásra buzdító spotot játszott be a legutóbbi Megasztárt megelőző reklámszünetben. A csatorna nem sokkal a tévedés után hivatalos közleményt adott ki.
Kapcsolódó cikkek

“A Jóban Rosszban 20:26-kor kezdődő reklámszünetében technikai okok miatt egy korábbi program futott le a TV2 képernyőjén. Amennyiben ennek hatására bárki szavazatot adott volna le a már kiesett versenyzőre (Bihal Roland), a TV2 természetesen ezen szavazatok teljes díját visszafizeti. A többi versenyzőre leadott voksok érvényesek, hiszen a szavazás folyamatos” – olvasható a kereskedelmi csatorna közleményében.

Ilyen és ehhez hasonló hibák nem először fordultak elő a csatornánál. Ősszel az Összeesküvők című műsorban a szereplők neve és arca körül támadt egy kis zavar, és az időjárásjelentés valamint az Aktív esetében sem mindig azt láthattuk a képernyőn, akit a szöveg alapján vártunk.

Természetesen nem csak a TV2, hanem a többi csatorna is produkál érdekes dolgokat. Emlékezetes, amikor az RTL Klub Reflektorában István Dani mikrofonja bekapcsolva maradt és hallhattuk, ahogy nem a legszalonképesebben kommentálta a bejátszásokat. Sokaknak feltűnt az MTV januári bakija is ahol az élő műsorként feliratozott Szerencseszombat adásában Völgyesi Gabi hatalmas pocakkal volt látható, holott az énekesnő akkor már egy hete életet adott gyermekének.