Exkluzív! Egyre rosszabbul van Damu Roland!

A Hír24 úgy tudja, hogy egyre rosszabb Damu Roland egészségi és pszichés állapota. A színész emiatt folyamatos felügyeletet igényel.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, Damu az elmúlt héten rosszul lett az utcán. Azonnal kórházba vitték, ahol az elsődleges vizsgálatok után az orvosok szívinfarktusra gyanakodtak. A későbbi vizsgálatok ezt ugyan nem igazolták és azt mostanáig nem tudni, mitől érzi magát rosszul a börtönbüntetésre ítélt híresség.

Az azonban bizonyos, hogy fizikai erőnléte és a pszichés állapota is egyre rosszabb – tájékoztatta a Hír24-et Damu Roland ügyvédje, Ruttner György. A jogász részletes tájékoztatással nem kívánt szolgálni ügyfele egészségi állapotáról, de azt nem tagadja, hogy a TV2 egykori sztárja állandó felügyeletre szorul. Éppen ezért megtették a megfelelő jogi lépéseket és halasztási kérelmet terjesztettek be a bírósághoz, hogy Damu börtönbevonulását elhalaszthassák. Ennek eredményére még várni kell, de vélhetően hamarosan határozatot hoz ebben is a taláros testület.

A Hír24 által megkérdezett pszichológus szerint van miért aggódni Damu Roland esetében. Úgy érzi, hogy a színész teljesen összeroppanhat, ha bekerül a börtönbe, de azt se tartja kizártnak, hogy esetleg maga ellen forduljon. Igaz, erre fogvatartottak esetében szigorúan figyelnek, de hát tudjuk, hogy még ennek ellenére is történnek öngyilkosságok a rabok között. Ráadásul a pszichés betegségek mind kihatnak az ember immunrendszerére, így egyáltalán nem csoda, ha Damu Roland az utóbbi időben fizikálisan is padlóra került. A pszichológus azt mondja, szerinte kórházi kezelésre lenne szüksége a színésznek és teljes nyugalomra, mindenkitől elzártan.

Címkék: damu roland