Rosszakarói mérgezték meg a magyar sztármenedzsert?

Egyesek szerint a Compact Disco utóbbi időben elért sikerei vihették rá az ismeretlen tettest arra, hogy bedrogozza a zenekar menedzserét.
Kapcsolódó cikkek

Futótűzként terjedt a hír, miszerint GHB-val, azaz ginával drogozták be egy bulin a Compact Disco menedzserét, Bérczes Ádámot. A zenekar ügyeit intéző Ádám a buli után a Nyírő Gyula Kórházban kötött ki, ott vette észre, hogy készpénzét és telefonját eltulajdonították. Ez okozta később a bajt, mivel telefonján keresztül a lemezkiadó száz, videomegosztóra feltöltött videóját sikerült törölni. Így nemcsak a Compact Disco, de Fábián Juli és az Ocho Macho videoklippjei is eltűntek a youtube-ról. Bár Ádám egyelőre el sem tudja képzelni, ki lehetett az elkövető, abban biztos, hogy jól ismerte őt. Hiszen a számára legkedvesebb tartalmakat törölte telefonján keresztül. Egyesek szerint a történtekhez annak is köze lehet, hogy a Compact Disco az utóbbi időben hatalmas sikereket ért el. Ezek közül az egyik legzajosabb, hogy a csapat nyerte el az Eurovíziós Dalfesztivál bakui szereplési jogát, így ők képviselhetik hazánkat a megmérettetésen.

Az elkövetőnek talán éppen ez, a hirtelen jött siker fájt, s ez vitte rá őt arra, hogy drogot csempésszen a zenekar menedzserének italába. Bérczes Ádám azóta jól van, ám nehezen teszi túl magát a történteken. „Sziasztok! Köszi szépen a jókívánságokat mindenkinek! Ez majdnem olyan jó, mint egy (újjá)születésnap. Most már jól vagyok, csak a telóm bánta meg némi cash. És a youtube videok is visszakerültek a helyükre. Bárki is volt kénytelen vagyok megbocsátani neki, különben visszaszáll a rossz kívánság rám” – írta közösségi oldalán a menedzser, akinek esetét és a hozzákapcsolódó videók eltűnését többen is médiahacknek gondolják. A zenekar határozottan cáfolja és elutasítja az ilyen jellegű feltételezéseket. „A klipp törlések többek közt az Ocho Macho, a Fábián Juli, és a Mocsok1Kölyök klippjeit is érintette! A kiadó és a Yotube közösen mostanra visszaállították a klippeket amik, tegnap délután óta nem voltak elérhetőek! Aki médiahack-nek (sic!) gondolta az szégyellje el magát és nézzen jó mélyen magába! Egy ember életéről beszélünk, aki járhatott volna sokkal rosszabbul….” – írta közösségi oldalán a Compact Disco egyik tagja.