Damu csúnyán lesöpörte Ambrus Attilát

Damu Rolandról olvassák jelenleg a legtöbb hírt Magyarországon, így ő a "legnépszerűbb celeb" cím bírtokosa, legalábbis egy nem reprezentatív felmérés szerint. A színész még Ambrus Attilát is letaszította a trónjáról, aki hetekig büszkélkedhetett ezzel a címmel.
Kapcsolódó cikkek

A nem reprezentatív felmérést az interneten végezték. A lista folyamatosan változik attól függően, ki után érdeklődnek jobban a rajongók, kiről olvassák a legtöbb hírt. Természetesen vannak olyan hírességek, akik viszonylag állandó helyen állnak a listán, de legtöbbször olyanok törnek az élre, akiket valami miatt éppen felkapott a média. Ilyen volt néhány héttel ezelőtt Ambrus Attila, akit kirobbantani sem lehetett volna a legnépszerűbb celebnek járó virtuális trónból. Aztán Damu Roland mégis lesöpörte.

„Ez egyáltalán nem meglepő jelenség. Ráadásul a Viszkis egyébként is szimpatikus az embereknek, bomlanak utána a nők, minden elolvasnak, ami róla szól. Az sem új dolog, hogy csak addig érdekli az embereket egy celeb, amíg a másikkal nem történik egy még izgalmasabb dolog. Lásd Damu Roland esetét. Meggyőződésem, hogy Damunak még jót is tehet a körülötte lévő felhajtást. A pere kapcsán mindenki megismerte az országban, amiből a börtönbüntetésének letöltése után előnyt is kovácsolhat, akárcsak a Viszkis.” – vélekedik a pszichológus, aki Ambrus Attila példájából kiindulva biztos abban, hogy Damu Rolandot sem felejtik el az emberek és négy és fél év múlva is nagy lesz iránta az érdeklődés.

A „legnépszerűbb” celebek listáján megtalálható Stohl András is, egy ideig természetesen ő is sereghajtó volt. Korábban szintén élre tört még Alekosz és egyedüli nőként Liptai Claudia is. Egyesek szerint Claudia népszerűségét soha semmi nem tudja megtörni, ami egyelőre valóban beigazolódni látszik.