Két híres szépség meztelen képe is kiszivárgott – Pikáns fotók

Christina Hendricks és Olivia Munn a sztárok privát fotóira utazó hackercsapat legújabb áldozatai.
Kapcsolódó cikkek

Hiába nyomoz az FBI, és kapcsolt le egy hackert, továbbra is sztárok tucatjai retteghetnek, hogy mikor kerülnek az internetre ellopott meztelen képeik. A kiszivárogtatás kalapácsa most Christina Hendricksre és Olivia Munnra sújtott le. A tévétörténelem legnagyobb melleinek tulajdonosáról több alulöltözött fotó, és egy toplesskép került nyilvánosságra, melyeket maga készített a jól ismert módszerrel – tükör előtt pózolva telefonnal. Míg a színész-modell-újságírónő szexi fehérneműs és egy teljesen ruhamentes képpel gazdagította rajongói gyűjteményét.


Christina fotói itt tekinthetik meg a 18 éven felüliek

A pucér művek valódiságát mindkét érintett tagadja. A Mad Men – Reklámőrültek dögös szereplője szerint a méretes dekoltázsokat megörökítő képek nem az ő kebleiről készültek. De ebben az esetben az imposztornak nemcsak a Christináéhoz hasonló természetes, gigászi bájakkal kell rendelkeznie, hanem egy ugyanolyan gyémánt jegygyűrűvel is. Olivia szintén azt állítja, hogy a teljesen meztelen fotó nem róla készült. Bár a háttérben látható folyosófoszlány kísértetiesen hasonlít arra, ahol ő szokott pózolni Twitterre feltöltött önportréin.

A képek eredetiségét tovább erősíti, hogy anno, amikor Vanessa Hudgens és Scarlett Johansson voltak az áldozatok, a titokzatos hackerek kiadtak egy listát, hogy mely hírességek telefonját törték még fel. A névsorban pedig megtalálható volt Hendricks és Munn is.


Olivia ellopott képeit itt találja minden nagykorú olvasónk