Micsoda test: topless pózolt a negyvenes bombázó

Hosszú kihagyást követően Stephanie Seymour újra modellt állt az egyik magazinnak, és rögtön félmeztelenül.
Kapcsolódó cikkek

A kilencvenes években arról volt nevezetes Stephanie Seymour, hogy több rocksztár volt látható rajta, mint az MTV-n. Manapság pedig véget nem érő nyaralásain viselt falatnyi fürdőruháival hívja fel magára a figyelmet. A még mindig gyönyörű exmodell vízpartimádata, no és változatlanul formás teste a V Magazine főszerkesztőjét is megihlette, így meggyőzte egy fotózásról. A képeken nemcsak a nyári strand- és búvárdivat legtrendibb darabjaiban kapták lencsevégre a négygyermekes anyukát, hanem félmeztelenül is.


A legdögösebb búvár (fotó: V Magazine)

A végeredmény – főleg a topless mű – egyszerűen hihetetlen, hiszen Stephanie idén már betölti a negyvennégyet, amit a képek alapján senki sem mondana meg róla. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tökéletes megjelenését nem csupán a géneknek köszönheti, hanem a plasztikai sebészek keze nyoma is benne van. Illetve a hasizma szintén jobban hasonlít Picasso munkásságára, mint egy kemény pilatesedzés eredményére.

Seymour legmerészebb fotóját itt találja mindenki, aki alkoholt és dohányárut is vásárolhat legálisan, azaz elmúlt már 18 éves.