Miattuk repülnek a tévéslegendák! Vérlázító!

Tévések és színészek sorra panaszkodnak amiatt, hogy kirúgják őket, miközben valóságshowhősöket tesznek be állásaikba. Ugye senki nem csodálkozik azon, hogy felháborodásuknak adnak hangot.
Kapcsolódó cikkek

„Szerintem tévedés azt hinni, hogy például egy X-Faktoros olyat produkál a színpadon, amitől a közönség elalél. Persze, biztosan bevonzza az embereket a színházba, de hosszú távon ez a megoldás nem kifizetődő. Azt tapasztalom, hogy kevésbé ismert kollégáknak is tapsolnak az előadások végén, akik veszik a fáradságot, hogy bejöjjenek a színházba. Szomorúnak tartom, hogy sok színésznek nincs állása, miközben sorozatsztárok parádéznak a színpadon.” – mondta a Hír24-nek egy elismert magyar művész, aki nem szeretne konfrontálódni, ezért nem akarta, hogy leírjuk a nevét.

Emlékezzünk csak vissza Utasi Árpira, akivel kapcsolatban sokáig az a pletyka járta, csakis reklámcéllal osztották rá Bendegúz szerepét, amit aztán elég hamar el is vettek tőle. A színház persze cáfolta ezt a híresztelést. Mindenesetre szegény Árpi egy pillanatra elhitte, hogy színész lehet.

Miközben a televíziókból is tucatjával bocsátják el az ismert képernyősöket, addig valóságshowkból ismert fiatalok parádéznak műsorvezetőként. Nemrég azt hallottuk, hogy Lilut VV Anikóra akarják lecserélni. Na, ez aztán valóban vérlázító lenne. A csatorna ezt egyébként nem erősítette meg.

Az azonban tény, hogy míg Kumin Vikit, Valkó Esztert, István Danit, Keleti Andreát, Csonka Andrást elküldték az RTL-től, addig például a minősíthetetlenül viselkedő VV Olivér, vagy VV Béci, Gigi és Anikó képernyőn lehetnek. Nem csoda, hogy ezt a nézők jelentős része felháborítónak tarja.

A napokban arról is beszámoltak, hogy már az X-Faktoros Bagosi Alexának is műsora van Debrecenben, az Alföld Tv-ben. A produkcióját állítólag „szétlájkolták” a nézők.

Ettől függetlenül felháborító, hogy ma már tényleg mindenkiből műsorvezetőt csinálnak, nem számít, hogy az illetőnek se végzettsége, se gyakorlata nincs. Hát, meglátjuk, hová vezet mindez, az sem kizárt, hogy éppen a teljes igénytelenséghez és a kultúra sárba tiprásához.