Diszkrétet villantott Madonna az év sporteseményén

Egy eltúlzott terpesz és egy elrontott táncmozdulat árnyékolta csak be Madonna szinte hibátlan Super Bowl műsorát.
Kapcsolódó cikkek

Világszerte sokan rettegtek tőle, hogy a digitális műsorsugárzásnak hála, Madonna kissé rémisztő külseje túl részlet gazdagon jelenik majd meg a tévé képernyőkön a Super Bowl szünetében. A Pop Nagyasszonya azonban visszafogott Givenchy kreációkban lépett színpadra, és csak egyszer mutatott magából a kelleténél többet. Az egyik táncmozdulat közben túl nagyra sikeredett a terpesze, és míg átfordult a fején, több százmillió néző láthatta amint leotárdjából kibukkan legféltettebb testtája.

A diszkrét villantást leszámítva, mindössze egy elrontott koreográfia írható fel a hibalistára a bő tízperces minikoncert számláján. Bár egyeseknek a playback sem nyerte el a tetszését, de így legalább esély sem volt rá, hogy egy rossz hang jöjjön ki a torkán. Illetve a médiahatóságok dühét is kiváltotta világszerte korunk legnagyobb dívájának előadása, annak ellenére, hogy nem tehetett segítői akciójáról. A Give Me All Your Luvin’-ban közreműködő M.I.A. ugyanis nemcsak meghagyta káromkodását a raprészében, de még be is mutatott a kamerába. Ami azért sokkal kisebb sokkhatással járt, mint Janet Jackson fémmel kivert mellbimbója.

Aki lemaradt volna a produkcióról, az itt visszanézheti. Akit pedig csak a villantás érdekel – mert biztos vannak ám ilyenek -, azok itt vizsgálódhatnak.