Ötven szépségműtét után lett újra anya az élő Barbie baba

Második gyerekének adott életet a plasztikai műtét-függőségéről világhírűvé vált Alicia Douvall.
Kapcsolódó cikkek

Eddig körülbelül ötven szépészeti beavatkozáson esett át Alicia Douvall, ám most kivételesen nem szabászati célból feküdt kórházba. Az angol műszépség második lányának adott életet. A pici – aki a fantasztikus Papaya nevet kapta – még karácsony után látta meg a napvilágot, de az élő Barbie babává alakított anyuka csak most jelentette be az érkezését. Illetve azonnal meg is mutatta szeme fényét, miután a Closer magazin megtámogatta egy kicsit anyagilag. Sokak szerint egyenesen csoda, hogy tizenhat mellműtét után is tud szoptatni..

A négyhetes Papaya remélhetőleg képes lesz ellenállni az anyai képnek, és nem anyukája torzult szépségideálját tekinti majd példaértékűnek a későbbiekben.

A kicsi papája egyébként ismeretlen. Vagyis egész pontosan Alicia szerint a Crystal Palace focicsapatának korábbi elnöke, Simon Jordan az, de az üzletember ezt hevesen tagadja. De ez érthető is, hiszen nem sokan lennének büszkék arra, hogy ilyen rossz az ízlésük a nők terén. Még, ha egymillió fontot is ér Douvall sebész alkotta teste.


Alicia és parányi büszkesége