Alekosz apja besokallt? Hallgat, mint a sír

Már nem csak Alekosz és az édesanyja, de látszólag a családfő is úgy viselkedik, mint egy igazi celeb. A napokban bejelentette, elege van, és többé nem kíván nyilatkozni.
Kapcsolódó cikkek

Szinte rá sem ismertünk a korábban mindig kedves, mosolygós és szolgálatkész Nagy Tiborra. Alekosz édesapja eddig mindig szívesen nyilatkozott az újságíróknak, de úgy tűnik, most elszakadt nála a cérna. A Hír24-nek elmondta, bár lenne mondanivalója fiáról és feleségéről, de azt inkább megtartja magának. Ezt a döntését azzal indokolta, hogy az újságírók rendszeresen kiforgatják a szavait, amiből neki most már elege van. Még arra sem volt hajlandó válaszolni, nézi-e feleségét az Összeesküvőkben és büszke-e fia teljesítményére?

Alekosz egyik ismerőse szerint a papa nem az újságírók miatt dühös, hanem vélhetően szégyelli azt, amit a fia művel. Természetesen erre is szerettünk volna rákérdezni Tibornál, de hát hiába faggattuk, megmakacsolta magát. Egy másik illető, aki jól ismeri a családot, azt állítja, Tibor titkolhat valamit az utóbbi időben, ezért hallgat.

Korábban, amikor még nem sokallt be, Alekosz apja a Hír24-nek elmondta, nem féltékeny feleségére, aki az Összesküvőkben parádézik. Házasságukat harmonikusnak nevezte és azt is kijelentette, meg van egyedül, tud főzni és mosni is, így el tudja látni magát.

Címkék: Alekosz