Halálos betegségéről vallott a magyar sztár

Bródy János jelenleg fél vesével él. A hírességgel éppen tíz évvel ezelőtt közölték, hogy daganat van a szervezetében. Neki sikerült túlélni a a betegséget. Az évfordulón őszintén vallott a dráma pillanatairól.
Kapcsolódó cikkek

Bródy János saját bevallása szerint nem szeret orvoshoz járni. Tíz évvel ezelőtt is csak párja bíztatására keresett fel egy szakembert, ugyanis szokatlan tüneteket észlelt magán. A vizsgálat során kiderült, hogy az egyik veséjében daganat van. Az sem volt titok számára, hogy az ilyen jellegű betegséget csak minden harmadik ember éli túl. Szerencsére a zenésznek ez sikerült.

Mivel időben felfedezték nála a bajt, így kivették a fél veséjét. Azóta teljesen jól van, bár a kedve már nem a régi. Az RTL Klub Reflektor magazinjában elmondta, családja és gyermekei igazán boldoggá tudják tenni. Az is feledteti vele a rossz napokat, amikor alkotni tud mások számára. Azt sem tagadja, az, hogy éppen meddig szeretne élni, attól függ, milyen hangulatban van. Előfordul, hogy 100 évig, máskor meg úgy érzi, már befejezte az életművét.