Kegyetlen játék a magyar adón: csak az maradhat, aki szexel?

Vajon az ÖsszeEsküvők című műsorban a már kialakult párok tagjai valóban vonzódnak egymáshoz, vagy a nyeremény érdekében vállalják be a kamerák előtti szexet?
Kapcsolódó cikkek

Nehéz elképzelni, hogy bármely huszonéves lány arra vágyna, hogy kamerák kereszttüzében bújjon ágyba először választottjával. Az ÖsszeEsküvők menyasszonyjelöltjei közül azonban többen megteszik, és egyáltalán nem tűnnek szégyellősnek.

Vajon ekkora vonzereje van a nyerteseknek járó jutalomnak, vagy inkább arról van szó, hogy egy hónap után a játékosok szinte már meg is feledkeznek a kamerákról. Az eddig kiesett lányokat, Alexát, Petrát és Zsanikát a Hír24 arról faggatta, vajon ki számíthat végső győzelemre: a bevállalósabbak vagy inkább azok, akik többet sejtetnek, mint mutatnak.


Fotó: TV2

Alexa, az első kieső úgy látja, nincs feltétlenül összefüggés a népszerűség és a benti szex között. „Én biztosan nem csináltam volna nyíltan. De lehet, hogy sehogyan sem. Ha mégis, akkor diszkréten, ahogy ezt Sziló és Renike is teszi” – vélekedett a lány, akiről azóta egy férfimagazin fotósorozatot készített.


Fotó: TV2

Petrát azért küldték összecsapásra az anyósok, mert túl keveset mutatott magából. No, persze az anyukák nem azt hiányolták, hogy a lány nem vetkőzött kamerák előtt, inkább – ahogy mondták – a személyiségére lettek volna kíváncsiak. Petra kérdésünkre a minap elmondta, hogy ő szégyellős lány, és a bentléte alatt azt tapasztalta, hogy a Rezidencián a könnyűvérű lányoknak terem inkább babér. Azt is hozzátette, hogy számára nem adódhatott volna olyan szituáció, hogy kamerák előtt szexeljen.


Fotó: TV2

Zsanika, a valóságshow legutóbbi kiesője Alexához hasonlóan vélekedik. A legfiatalabb (volt) menyasszonyjelölt szerint lehet, hogy könnyebben talál bent párra, aki többet megenged a fiúknak, de az egyáltalán nem biztos, hogy ez megvéd bárkit is az anyósok jelölésétől. A 18 éves diáklány szerint az sem biztos, hogy a kamerák előtti aktus tesz bárkit is szimpatikussá a nézők szemében.