Pénzért is szaxiztat Aranypart Ádám?

Ádám egy cseppet sem szégyenlős, hiszen az Aranypartban a kamerák jelenléte ellenére vígan élvezte Ada mindennapos „szaxizását”, ahogy a Nikivel töltött pásztorórákat is.
Kapcsolódó cikkek

Szinte ragadtak rád a csajok az Aranypart forgatása alatt. Szerinted mi a vonzerőd titka?

„Jó a dumám, ott van a kisugárzásom és mellettem még a csajok se unatkoznak. A csáberőm fateromtól örököltem, ő a példaképem mindenben. Még az a szerencse, hogy nem ugyanazokra a csajokra utazunk, különben nagy gáz lenne.”

De a vadászterület hasonló. Hiszen édesapád a showból gyorsan távozó Szandrára vetett szemet, míg Te Adával bonyolódtál szexuális viszonyba. Tart még a mindennapi orális szex-viszonyotok Adával?

„Dehogy tart. Adával azóta se beszéltem. Bár ő volt a legjobb csaj a házban, nem az esetem. Persze ott, összezárva, élveztem amit csinált, de a való világban észre se venném ezt a lányt. Válogatós vagyok, nekem nem jó akárki.”

Ettől függetlenül egy csöppet sem voltál szégyenlős az Adával való együttlétekkor. Így férfiasságodat szinte az egész ország láthatta. Nem gondolkodtál még pornós karrieren? Minden adottságod meglenne hozzá…

„ Tényleg nem vagyok szégyenlős gyerek. Imádom a csajokat és a szexet, de a pornó kizárva. Az nem az én világom. Nincs az a pénz, amiért pornóznék. Popsztár akarok lenni, nem pornósztár!”

Popsztár? Ez valami új dolog? Mesélj!

„Most csak a zene van. Levivel jól összecimboráltunk, így hétvégén már az első számunk klipjét forgatjuk. Nekem bejött ez a műsor, híres lettem. Még az utcán is megállítanak, hogy autogramot kérjenek. Így szerintem a zenénket is bírni fogják. Amint megvan a klip, mindenhol ott leszünk; zenecsatorna, videómegosztó, jövünk!”

A gyerekeid – amennyiben lesznek majd – a zenei karrieredre talán büszkébbek lesznek, mint az Aranypartban való szereplésedre. Megmutatod majd nekik, mit művelt a kamerák előtt apuci a takaró alatt?

„Egy jó darabig biztos nem. Szerintem el is zárom ezeket a felvételeket. Nem mintha szégyellném őket, egyszerűen csak nem akarom, hogy ilyet lássanak. Majd ha nagykorúak lesznek, megmutatom nekik mekkora lepedőakrobata voltam. Addig mindenkinek jobb, ha nem tudja, mit is műveltem az Aranypartban.