Összeszólalkozott az X-Faktor két mentora

Még csak az első élő adáson vagyunk túl, de Geszti Péter és Keresztes Ildikó máris egymásnak estek.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, szombaton immár nagyszabású élő show-val jelentkezett az X-Faktor 2011. Először láthattuk együtt a 12 döntős produkciót. A nézői szavazatok alapján a Rocktenors és Gyurcsík Tibi végzett az utolsó helyen, így nekik kellett a tehetségkutató második szériájában először párbajozniuk. A mentorok 2-2 arányban szavaztak, Keresztes Ildikó nem akart dönteni a továbbjutásról, ezért inkább a nézők voksaira bízta az énekesek sorsát. Bár végül Geszti fiúbandája örülhetett, a mentort szíven ütötte kolléganője választása.

“Neheztelek rá, most akaratlanul is kiásta a csatabárdot. Én mindig objektíven próbálok értékelni, míg ő „matekozik”, pedig erre tavaly is ráfizetett, mikor azt hitte: Nikolasnak Veca a legnagyobb ellenfele, de később kiderült, hogy Vastag Csaba volt az. Ildi rockernek mondja magát, mégis a Rocktenorst küldte volna haza” – fakadt ki a Bors című napilapnak Geszti.

Keresztes Ildikó cáfolja, hogy taktikai megfontolásból döntött volna szombat este.

“Az érzelmeim szerint döntöttem, de engem is megviselt a dolog. Még annak sem tudtam szívből örülni, hogy az összes emberem továbbjutott” –árulta el a lapnak az X-Faktor egyetlen női mentora.