Majomálarcot húztak a hazai celebek fejére

A Sugarloaf zenekar "Szervusztok celebek" című számának klipjében a szalámit és sajtot lopó Bakáts Tibor, a földön fetrengő VV Éva és Fluor Tomi is feltűnik.
Kapcsolódó cikkek

A tehetségkutatókból és valóságshow-kból ismertté vált hazai celebeket figurázza ki – az ugyancsak a Megasztár által befutott – Dér Heni és csapata. Az új klipben a mára kialakult celebjelenséget támadja az együttes, szerintük ugyanis igazságtalan, hogy egyesek, csak azért, mert a tévében szerepeltek, vagy volt pár jó villanásuk, esetleg valakinek a valakijük, ugyanakkora, ha nem nagyobb figyelmet kapnak, mint a több évtizeden át tanult, valódi tehetséggel rendelkező színészek, zenészek, művészek.

Dér Heni a Velvetnek elmondta, ezzel a klippel bevállalták és végre kimondták, ami régóta foglalkoztatja őket, hogy végre lebontsák a határokat és ne csak “kettecskén” beszélgessenek a problémáról. Ugyanakkor elismeri, ők is részesei ennek a jelenségnek, éppen ezért húztak ők is majomálarcot a szám végén.

Tóth Szabi, a Sugarloaf frontembere az internetes portálnak elárulta, tudta jól, hogy botrány lesz a klipből, de szerinte nem volt más lehetőségük, hogy felhívják magukra a figyelmet.

“Szándékos volt a botrányosság, azért, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet: nézzék meg a fiatalok, milyen értékeket próbálnak magukba szívni. Ha aranyosan csinálunk egy videoklipet, amiben csak zenélünk, akkor egyik újság sem ír róla, csak akkor, ha valami kis botrányka mellé van rakva. Ilyen szempontból igen, van benne egy médiafogás, viszont nagyon komoly üzenete van” – nyilatkozta a zenész.