Újabb fordulat: Stohl megúszhatja a börtönt

Jók lettek Pali bácsi leletei, így a színész-műorvezető bizakodhat, valószínűleg nem kerül rács mögé.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, ismét megvizsgálták Stohl András áldozatát, Kaincz Pált. Az idős férfi sérüléseit egy újabb igazságügyi orvos szakértő nézte meg hétfőn a Honvédkórházban. A Bors című napilap úgy tudja, Pali bácsi leletei jók lettek, ez pedig azt jelenti, hogy a színész-műsorvezető ügye új fordulatot vehet. Amennyiben ugyanis kiderül, hogy nem maradandóak a férfi sérülései, akkor Stohl megúszhatja a börtönt, a bíróságon is módosulhat a vád, amely már legfeljebb három évig terjedő szabadságvesztés lehet, és ez lehetségessé tenné a felfüggesztett szabadságvesztést.

A napilap értesüléseit – miszerint nem maradandóak Kaincz Pál sérülései – dr. Ruttner György, a műsorvezető ügyédje a hivatalos papírok megérkezéséig nem kívánta sem megerősíteni, sem cáfolni, de annyit elmondott, bízik a kedvező vizsgálati eredményben.

Egy kártérítési per azonban még így is a színész nyakába szakadhat: egy férfi – több mint egy év elteltével – stresszdíjat követel tőle. Szabó László abban az autóban ült, amelyikkel Stohl András karambolozott tavaly májusban. A férfi egy blogbejegyzésben és a keddi Mokkában beszélt arról, hogy szerinte neki is járna pénz az elszenvedett megpróbáltatásokért. Bár nem sérült meg a balesetben és kára sem keletkezett, azt mondta, stressz őt is érte, ezért levélben kereste meg Stohl ügyvédjét, aki azonban komolytalannak tartja a követelést.