Alekosz testvére jelentkezik a VV5-be

Tibor, felbuzdulva bátyja sikerein, úgy döntött, kipróbálja magát az RTL Klub valóságshow-jának ötödik szériájában.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, ősszel ismét újraindul a magyar valóságshow-történelem legnépszerűbb szériája, a ValóVilág. A folytatás nem meglepő: a nézettségi adatok és a bulvársajtó kiemelt figyelme igazolta a műsor létjogosultságát, melynek vitathatatlanul legnagyobb győztese a görög hősszerelmes, Alekosz. A 32 éves érdi biztonsági őr nemcsak a havi egymilliót, az álomutat és a személyautót köszönheti a produkciónak, de mióta kiszabadult a Villából, egymást érik a felkérései, és milliós szerződéseket tolnak az orra alá. Nem csoda hát, ha testvére, Tibor is úgy döntött, jelentkezik az ötödik szériába, hogy később meglovagolhassa az ezzel járó népszerűséget.

A fiatalabbik Nagy fiú a NapiÁszOnline-nak elárulta, Alekosz még nem tud a dologról, hiszen éppen megelőlegezett nászútját tölti Kos szigetén menyasszonyával, de amint hazaér, kikéri tőle a véleményét, és ha azt mondja, ne menjen, hallgatni fog rá. Egyelőre azonban úgy látja, minden esélye megvan arra, hogy beválogassák a műsorba, ugyanis állítása szerint teljesen más karakter, mint a szexkiborg.

„Én egy központi ember vagyok, nagyon sokat viccelődöm, és szeretek hülyéskedni is. Alekoszra inkább a komolyság volt jellemző a játék alatt. Mivel testvérek vagyunk, természetes, hogy valamilyen szinten hasonlítunk egymásra, de például én sokkal modernebben udvarolok. Nem szoktam a lányokat randira hívni, csak elmegyünk találkozni, aztán alakul, ahogy alakul. Sokkal lazábban kezelem ezeket a dolgokat – nyilatkozta az internetes portálnak Tibor.

Címkék: Alekoszvv5