Rendőrök szállták meg Alekosz Villáját

"Segítség, fogva tart az RTL!" – ezzel hívta fel a rendőrséget a részeg szexkiborg.
Kapcsolódó cikkek

Érdekes telefonhívásnak lehettek fültanúi a múlt hét folyamán a XXII. kerületi Rendőrkapitányság ügyeletben lévő tagjai. A hívást az RTL Klub székházától nem messze indították, és jelentették benne, hogy egy bizonyos személyt fogva tart a csatorna. A betelefonáló nem más volt, mint Alekosz.

Az Új Ász úgy tudja, a görög hősszerelmes egy alkoholtól mámoros éjszakán gondolta jó viccnek, hogy felhívja a rendőrséget azzal, hogy bezárva tartja őt az RTL Klub, és menekítsék ki onnan. A hivatalos szerv kezdetben furcsállta a hallottakat, azonban mivel ügy és ügy között nem válogathat, az ügyeletes járőrök kiszálltak a luxusbörtön mellett sátort vert lakókocsihoz.

A helyszínelés alkalmával hamar fény derült az igazságra: Alekosz erősen ittas állapotban elkérte egy, az ő biztonságára ügyelő őr mobiltelefonját, és azon intézett hívást a rendőrség felé, mert úgy gondolta, hogy jó móka lehet.

“Az üggyel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy valóban járt a rendőrség a villánál, megnézték Alekosz rezidenciáját, de mindent rendben találtak, eljárás pedig nem indult” – mondta Dobsi Adrienn, a Szerelem a Legfölsőbb Szinteken című műsor sajtósa.

Címkék: Alekosz