Teljes titokban zajlott a hercegi legénybúcsú

Elbúcsúzott a legényélettől az esküvőjére készülő Vilmos brit trónörökös.
Kapcsolódó cikkek

A hétfői brit sajtó szerint a legénybúcsún Vilmos “hozzávetőleg húsz” barátja vett részt. A The Daily Telegraph című vezető konzervatív brit napilap által idézett találgatások szerint a bulit Károly herceg egyik keresztfia, Hugh van Cutsem szüleinek norfolki birtokán tartották. Az arisztokrata földbirtokos család sarja Vilmos jó barátja.

A legénybúcsút a fiatal trónörökös egy másik közeli barátja, Guy Pelly és Vilmos öccse, Harry herceg közösen szervezte.

A titkolózás olyan jól sikerült, hogy ezúttal a mindig mindenhol jelen lévő lesipuskás fotósok is hoppon maradtak.

Az előzetes tervek egészen más jellegű legénybúcsúról szóltak. Vilmos és barátainak csapata eredetileg a vadregényes természeti szépségeiről világhírű délnyugat-angliai Devon megye egyik tengerparti vízisport-paradicsomában töltötte volna a hétvégét, és már le is foglalták a szálláshelyeket. A hír azonban kiszivárgott, és a környéket azonnal megszállták az újságírók és a fotósok, úgyhogy ezt a tervet biztonsági okokból végül törölték.

A londoni rendőrséget azonban most már leginkább az egy hónap múlva esedékes világraszóló trónörökösi esküvő biztonsága aggasztja, különös tekintettel arra, hogy anarchista csoportok nyíltan az esemény megzavarására készülnek.

Címkék: vilmos herceg