Art Garfunkel már gyógyul

A legendás énekesnél részleges hangszálbénulást diagnosztizáltak tavaly – állapota folyamatosan javul, év végére elvileg újra színpadra állhat.
Kapcsolódó cikkek

Art Garfunkel és Paul Simon tavaly kénytelenek voltak visszamondani észak-amerikai turnéjukat, amikor az énekes állapota rosszabbodott – Garfunkel azóta a memoárját írja, és napról-napra azért küzd, hogy a félbehagyott turnét 2011 végén folytatni tudják.

„2011 legvége lesz. A csontjaimban, a sejtjeimben érzem, hogy ez így fog történni” – nyilatkozta az énekes a Billboard.com-nak, majd azt is hozzátette, semmi pénzért nem hajlandó lemondani a színpadról.

„Az Úr naponta próbára tesz. Türelmesnek kell lennem, nagyon türelmesnek, mert elképesztően, fájdalmasan lassan javul a hangom. Nem szeretnék elkiabálni semmit, és ígérem, hogy innentől kezdve hallgatok a témáról, de ha ilyen ütemben tér vissza a hangom, akkor üzletiesen mondva 2011 negyedik negyedévére már egész jó formában leszek” – vallotta be Garfunkel, aki a „csendre ítélt” időszakot azzal tölti, hogy emlékiratait csiszolgatja.

AJÁNLOTT LINKEK:

Garfunkel azért küzd, hogy 2011 végére visszanyerje hangját – angolul (contactmusic.com)