Aretha Franklin először nyilatkozott rejtélyes betegségéről

A soullegenda Wendy Williams talkshow-jában beszélt először az állapotáról – igaz, a legtöbb kérdésre igyekezett ködös választ adni.
Kapcsolódó cikkek

Franklinért tavaly év végén kezdtek aggódni rajongói, amikor az énekesnő sorra lemondta év végi koncertjeit. „Azonnal tudtam, hogy valami nagyon nincs rendben. Akkora volt a fájdalom, hogy majdnem térdre rogytam tőle. Egyértelmű volt, hogy a koncerteket le kell mondanom, mert rá akartam jönni, hogy mi okozza ezt a hihetetlen kínt” – mesélte a 68 éves Franklin, viszont arra a kérdésre, hogy konkrétan mi is okozta a hirtelen fellépő fájdalmat, már nem volt hajlandó egyenes választ adni.

Williams kijelentésére, miszerint az énekesnőn decemberben hasi műtétet hajtottak végre, Franklin csak ennyit reagált: „Hmmm. Tényleg ezt hallottátok?” Franklin állapotával kapcsolatban sokáig tartotta magát az a feltételezés, hogy késői stádiumú hasnyálmirigyrákkal műtötték decemberben – és jó néhány lap még mindig ezt a magyarázatot adja a díva betegségével kapcsolatban, holott Franklin ezt már a műtét után cáfolta.

AJÁNLOTT LINKEK:

Aretha Franklin “hatalmas fájdalomról” beszélt – angolul (People.com)

Címkék: Aretha Franklin