Neje bundáit árulja Gábor Zsazsa férje

Több mint tucatnyi szőrmebundát bocsát áruba a színésznő férje, hogy a bevételből fedezni tudja az ágyhoz kötött díva ápolási költségeit.
Kapcsolódó cikkek

Frederic von Anhalt elmondta, hogy 14 szőrmebunda hidegen való tárolásáért havi 1200 dollárt (240 ezer forintot) fizet, ezek közül tizenkettőt a PETA állatvédő szervezet kérésére évek óta már egyébként sem öltött magára a felesége, és tekintettel állapotára, nem is valószínű, hogy viselni fogja azokat.

“Szükségem van a pénzre” – magyarázta a férfi. Mint hozzáfűzte, a 94 esztendős művésznő otthonában éjjel-nappal ápolásra szorul, ráadásul csupán orvosi felszerelésekre mintegy kétszázezer dollárt (40 millió forintot) kellett fordítani.

Von Anhalt, az egykori hollywoodi díva kilencedik férje honlapján (princefrederick.com) rendez árverést a bundákból, amelyekből becslése szerint százezer dollár (20 millió forint) is befolyhat. Anyagi gondjaikat jelzi, hogy januárban Bel Air-i rezidenciájukat is eladásra kínálták fel.

A magyar származású színésznő egészsége tavaly nyár óta nagyon megroppant. Legutóbb egy fertőzés miatt jobb lábának egy részét kellett amputálni. Férje szerint jelenleg a lehetőségekhez képest jól van, de emlékezete erősen romlik.

Címkék: gábor zsazsa