Elton John újszülött fia saját lakást kapott

Noha az énekes magánügynek tekinti a pár napos Zachary lakhatási körülményeit, barátai és szomszédai megszólaltak az ügyben.
Kapcsolódó cikkek

Elton John és partnere, David Furnish 2007-ben vásároltak maguknak egy két hálószobás luxuslakást az exkluzív los angelesi Sierra Towers komplexumban – olyan hírességek közvetlen közelében, mint Cher, Lindsay Lohan, Sidney Poitier vagy Joan Collins. A pár egy évvel később a közvetlen szomszédjuknak számító kisebb lakást is megvette, a lakók pedig úgy gondolták, az énekes és partnere biztos csak nagyobb térre vágyik. A második lakásról azonban hamar kiderült, John és Furnish leendő gyermekük számára vásárolták a szintén 2 hálószobás luxusingatlant – mintegy 1,3 millió angol fontért.

Az alig pár napos Zachary már be is költözött a lakásba – a gyerek felügyeletével megbízott két huszonéves dadával egyetemben. A pár barátai szerint rendkívül kényelemes ez a megoldás, hiszen a 63 éves énekes már nem olyan könnyen ugráltatható az újszülött körül. A pár mindkét lakását a hollywoodi sztár-dekoratőr, és közeli barát, Martyn Lawrence-Bullard rendezte be, akinek a szokatlan méretű „gyerekszoba” megtervezésénél korlátlan pénzügyi keret állt rendelkezésére.

A pár barátai állítják, a lapokban leírtakkal ellentétben John és Furnish nem tudják, hogy végül melyikük lett Zachary biológiai apja – noha a gyermek születési anyakönyvi kivonatán az énekes van feltüntetve apaként.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sir Elton John a szomszédba költöztette fiát – angolul (Daily Mail Online)