Szülinapi rádiós zsúr sztárokkal

Megszámlálhatatlan hallgató és hazai híresség ünnepelte együtt a Class FM születésnapját Sebestyén Balázsékkal.
Kapcsolódó cikkek

Rákóczi Feri, Vadon Jani, Sebestyén Balázs, Csiszár Jenő, Jáksó László, Vágó Piros, Szani Roland, Abaházi Csaba, Argyelán Kriszta, Kovács Áron és Garami Gábor együtt ünnepeltek: egyéves lett Magyarország legkedveltebb kereskedelmi rádiója, amelynek munkatársai keményen megküzdöttek a sikerért az utóbbi esztendőben.

Már reggel hatkor alig lehetett mozdulni a Morning Show üvegstúdiója környékén, annyi rajongó szerette volna együtt ünnepelni a rádió első születésnapját. De nemcsak a több száz hallgató, hanem sztárok tucatjai, köztük a legismertebb zenészek és énekesek is képviseltették magukat a vidám és rendhagyó szülinapi bulin.

Domokos Fanni, a Non Stop és Szabó Mariann egy-egy minikoncerttel is meglepte Balázsékat és a hallgatókat, a korai időpont ellenére is tömegek tapsoltak az X-Faktor sztárjainak. Akárcsak MCDC-nek, aki szokás szerint vicces szövegeivel szórakoztatta a közönséget. A partin még Andy Vajna is képviseltette magát, igaz csak az éteren keresztül: a neves producer egyenesen Amerikából jelentkezett be, csak hogy boldog születésnapot kívánhasson a rádiósoknak.

Frei Tamás, Geszti Péter, a Barátok közt sztárjai: Várkonyi András és Gyebnár Csekka, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Zalatnay Cini és lánya, Niki, Puskás Peti és öccse, Dani, a Summer Sisters, Benkő Dániel, Hajas Laci, Dévényi Tibi bácsi, Komár Laci, Dopeman kislányával, Kefir, Ádok Zoli, Terecskei Rita, Horváth Tamás, Varga Viktor, az Antifitness Club, L.L. Junior, Cozombolis, valamint a Bad Boyz legénysége segített Balázséknak felvágni a hatalmas tortát, majd együtt eresztették égnek a rengeteg szülinapi lufit, végül finom pezsgővel koccintva a rajongókkal közösen énekelték el a Happy Birthdayt a CLASS FM tiszteletére.