Összeomlott az apa, aki hanggránátot adott a meccsen a 6 éves fia kezébe

A kisfiú két ujjpercét elvesztette a felrobbant pirotechnikai eszköz miatt.
Kapcsolódó cikkek

A Ferencváros 4-0-ra győzött a Diósgyőr ellen az NB I hétvégi, utolsó előtti fordulójában, de a győzelem helyett sokkal inkább arról szóltak a hírek, hogy egy ferencvárosi drukker hanggránátot adott fia kezébe, amely felrobbant.

A 6 éves Patrik jobb kezén a mutatóujja két ujjpercét levitte a robbanás, a középső ujj első ujjpercéért még küzdenek az orvosok az Országos Baleseti Intézetben, írja a Ripost.

Az apa ellen rendőrségi eljárás indult, és akár három évet is kaphat. A 35 éves férfi összeomlott az eset után, folyamatosan ostorozza magát, hogy maradandó sérüléseket okozott gyermekének.

Korábban is előfordult már, hogy meccs közben pirotechnikai eszközt adott a kezébe, hogy ezáltal is jobban élvezze a lelátói hangulatot. 

“Pár hete egy meccsen szerezte azt a cuccot, amely eredetileg csak fényt és füstöt bocsátott volna ki, de végül érthetetlen módon felrobbant, és tragédiát okozott” – mondta a Ripostnak egy László nevű FTC-drukker.

Az ügyben megszólalt az FTC egyik szurkolói csoportja is, amely közleményében azt írta, hogy már korábban is felhívták a figyelmet arra, hogy a hanggránát használata tilos.

Közleményt adott ki a Ferencváros szurkolói csoportja a hanggránátos balesettel kapcsolatban
Egy felelőtlen apa miatt egy gyerek megsérült, a fradista közösség pedig kellemetlen helyzetbe került.

Az FTC a bajnokság utolsó fordulójában a Balmazújváros vendége lesz, de ennek a meccsnek már nincs tétje a fővárosiak szempontjából, hiszen az már eldőlt, hogy a Videotoné az arany, a Fradi ezüstérmét pedig már senki nem veszélyezteti.

Kiemelt kép: MTI/ MTVA/Bizományosi: Róka László