Tyson: Brad Pitt kegyelemért könyörgött

Kérlek, ne üss meg, haver! – rimánkodott Brad Pitt a világbajnok nehézsúlyú bunyós Mike Tysonnak, amikor az rajtakapta, az ifjú sztárszínészt a feleségével. Ilyen és ehhez hasonló sztorik látnak napvilágot a 47 éves bokszoló életrajzi könyvében.
Kapcsolódó cikkek

Mielőtt Jennifer Aniston vagy Gwyneth Paltrow után végül kikötött Angelina Jolienál Brad Pittnek volt még dolga a női nemmel rendesen. Többek közt ifjú sorozatszínészként a 80-as évek végén Mike Tyson feleségével Robin Givensszel is összeszűrte a levet. Bátor volt…

Legalábbis ezt állítja a világbajnok bunyós hamarosan megjelenő életrajzi könyvében. Tyson leírása szerint éppen a válókeresetet kapta meg a felesége ügyvédjétől, amin feldühödve idő előtt ért haza. A fiatal, akkor még szingli Pitt kihasználta, hogy Robin házassága megromlott a bokszolóval és éppen a szoba közepén csapta a szelet a hűtlen asszonynak.

Tyson emlékei szerint Pitt remegő hangon könyörgött az életéért, mert nyilván tisztában volt azzal, a bunyós nem véletlenül kapta a “Iron Mike (Vas Miska)” nevet. “Pitt csak játssza a csődört, de valójában egy tökfej” – állítja Tyson, aki 1989-es válásukat követően végül feleségének is megbocsátotta a félrelépést.

Tyson Undisputed truth, my autobiography című könyve november 1-től vásárolható meg. Ha a könyv címét vesszük alapul – Vitathatatlan igazságok -, akkor egészen biztosan minden így történt, ahogy “Iron Mike” leírta…