Kellemetlen ügybe keveredett Dzsudzsák apja

A Dinamo Moszkva futballistájának az apja szerepel a NAV adótartozási listáján. Dzsudzsák András tagad, a hivatal megerősített - állítja a Blikk.
Kapcsolódó cikkek

Azt hinnénk, hogy ott, ahol az ember fia milliárdos orosz bajnokságban játszik, ennek megfelelően luxusautót tör össze, luxusingatlant vesz, nem lehet gond az eklézsiában – de mégis.

Dzsudzsák András – Dzsudzsák Balázs édesapja – neve és adószáma ugyanis szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) végrehajtási listáján – derítette ki a blikk.hu. A lap családhoz közeli informátorra hivatkozva azt állítja, a nyírlugosi sportpálya mellett a korábban a válogatott focista apja által üzemeltetett, és Dzsudzsák Balázs 22-es mezszámáról elnevezett, a „22-es varázsa” nevű sportbüfé által felhalmozott tartozás miatt folyik az eljárás. Így lett belőle a 22-es csapdája…

A blikk.hu kérdésére Dzsudzsák András tagadta a tartozást, míg a NAV bár részletes felvilágosítást a tartozás és az ilyenkor szokásos büntetés összegéről nem adott, de megerősítette, hogy a honlapon található információk frissek és helytállóak.