Egy Forma-1-es csapat is már a Facebook leállásával poénkodik

Órák óta nem működik több szolgáltatás, a Red Bull ebből csinált viccet.
Kapcsolódó cikkek

Hétfőn este hat óra tájkán hirtelen leállt a Facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik, amelyik a társaság tulajdonában van.

Kapcsolódó
Leállt a Facebook, az Instagram és más alkalmazások
A cég a Twitteren adott ki közleményt, de a hiba okát nem jelölték meg.

A közösségi médiama már nagy szerepet tölt be a sportcsapatok életében is, így aztán számukra is kissé kellemetlen az egész helyzet. Nem annyira, mint a Facebooknak, amely Twitteren volt kénytelen bejelenteni, hogy dolgoznak a megoldáson. Több sem kellett a Twitternek, azonnal elsütött egy poént: üdv szó szerint mindenkinek a világon!

Több sem kellett az embereknek, felhasználók tízezrei posztolnak mémeket és gúnyos bejegyzéseket erről a szokatlan helyzetről. Aztán jött a Forma-1-ben szereplő Red Bull istálló és nekiállt trollkodni:

Köszöntjük a Facebookról és Instagramról érkező rajongóinkat!

https://twitter.com/redbullracing/status/1445058777011658755

A Honda is beszállt a buliba, az egyébként Red Bullt ellátó cég a Valtteri Bottasból készült mémmel pörkölt oda a Facebooknak.

Később aztán beleállt ebbe a mémbe a Mercedes is, sőt később már azzal trollkodott az istálló oldala, hogy elő kéne keresni a MySpace-fiókjának jelszavát.

https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1445061673946079249

A hétfő este minden bizonnyal már erről fog szólni, csak idők kérdése, hogy melyik sportág csapatai kezdenek el viccelődni.