Lewis Hamiltonnal együtt szakad meg a szívünk

Elképesztő gesztust tett a Mercedes és Lewis Hamilton egy haldokló kisfiúnak.
Kapcsolódó cikkek

Egy rendkívüli, mégis borzasztó szomorú történet látott napvilágot kedden. Egy Harry Shaw nevű ötéves kisfiúnál Ewing sarcomát diagnosztizáltak, amely egy rendkívül aggreszív típusa a ráknak, amely a csontokat támadja. A kisfiú kilenc hónapon át küzdött a betegséggel, azonban április utolsó napjaiban közölték az orvosok, bármikor véget érhet az élete.

Hogy jön ide Lewis Hamilton és a Mercedes? Harry rajong az autókért és a Forma-1-ért, a kórházban pedig egyetlen öröme az volt, ha látta kedvenc pilótáját, a brit címvédőt nyerni. A Spanyol Nagydíj előtt Instagramon üzent is kedvencének, megköszönve a szép pillanatokat.

Hamiltonra akkora benyomást tett a felvétel, hogy Barcelonában elmondta, végig a kissrácra gondolt. A brit pilóta és a Mercedes végül úgy döntött, meglepi a családot és elképesztő dolgot tettek: egy igazi Formula-1-es autó állt kedd reggel a házuk előtt, sőt Harry megkapta a Spanyol Nagydíj győzelméért járó díjat is.

Emellett persze kaptak Shawék egy rakás alárt sapkát és ajándéktárgyat is, sőt állítólag szóba került az is, hogy Hamilton látogatóba érkezzen személyesen. A pilóta azt mondta, szeretné a rajongója utolsó napjait széppé varázsolni és szó, mi szó, nem csak a szája járt!

Kiemelt kép: Breton/NurPhoto via Getty Images