Ilyen még nem fordult elő C. Ronaldóval Olaszországban

Néha neki is kell a pihenés.
Kapcsolódó cikkek

Az olasz labdarúgó-bajnokság csapatai még nem vonultak pihenőre, mert idén még két fordulót bonyolítanak le a Serie A-ban.

A karácsonyi játéknapon a címvédő, és a bajnokságot nyolcpontos előnnyel vezető Juventus a 9. helyezett Atalanta vendége lesz, és bár a feleket 25 pont választja el egymástól a tabellán, a Juve nem számíthat könnyű meccsre, amit az is jelez, hogy a két csapat legutóbbi két bergamói találkozója egyaránt 2-2-re végződött.

Massimiliano Allegri, a Juventus edzője elárulta, hogy Cristiano Ronaldo csak a kispadon kezd majd, így először fordul elő a portugál támadóval a Serie A-ban, hogy nem kerül a kezdőcsapatba.

“Nagyon boldog vagyok az eddigi teljesítménye miatt, de nagyon fontos nekünk, hogy márciusban jó formában legyen, amikor megkezdődik a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza. Most még meghatározóbb játékosnak kell lennie, mint az elmúlt években”

– mondta Allegri.

Ronaldo 17 bajnokin eddig 11 gólt szerzett, ezzel a Genoa lengyel újonca, Krzysztof Piatek (13) mögött a második helyen áll a góllövőlistán.

A Juve az idei utolsó meccsét a Sampdoria ellen vívja majd, aztán a januárt a Bologna elleni kupanyolcaddöntővel és a Milan elleni Szuperkupa-döntővel nyitja.