Barcelonában már felkészültek Neymar visszatérésére

A brazil sztár állítólag nagyon erősen lobbizik Párizsban, hogy elengedjék. Pontosabban visszaengedjék.
Kapcsolódó cikkek

A Goal úgy tudja, hogy Barcelonában elkezdték előkészíteni korábbi sztárjuk, a Paris Saint-Germainért 2017 nyarán lelépő Neymar visszaigazolását, és ebben a folyamatban nagy szerepet szánnak a brazil támadónak is. A szaklap információi szerint a katalán klub már felvette a kapcsolatot a játékos képviselőivel, és azt szeretnék, ha ők is nyomást gyakorolnának a francia bajnokra. Neymar nem boldog Párizsban, és állítólag készen áll újra Lionel Messi mellett futballozni.

A játékos bizalmasai már tárgyaltak is a Barcával, és a klub vezetői pontos tervvel álltak elő a sikeres üzlet reményében: az elsődleges feladat Neymaré lenne, akinek valahogy ki kellene békítenie a távozásakor elárult szurkolókat. Ha ez megvan, le kell mondjon a fizetése egy részéről, mivel az évi 40 millió euró, amit Párizsban kap, nem megoldható Barcelonában.

Ha minden igaz, ezeket a feltételeket a brazil sztár (örömmel) vállalja.

Sokkal nehezebb feladata lesz a spanyol bajnoknak, mert meg kell majd egyeznie a vételárról. Emlékszünk, Neymarért anno 222 millió eurót kaptak, és a játékos értéke finoman szólva sem csökkent az elmúlt 1,5 évben.

Ha minden igaz, egy-egy játékost is belevonhatnak majd az üzletbe, és akár Ivan Rakitic vagy Ousmane Dembélé is a PSG-ben köthet ki.