Csányi fellebbezése után tiltottak el két Vidi-játékost

A felcsúti Varga József megúszta.

Még szeptember közepén játszott egymással a Puskás Akadémia és a címvédő Vidi, a felcsútiak meglepetésre nyertek, majd a lefújás után elszabadultak az indulatok: lökdösődés volt, amely során a földre került Benczés Miklós, a hazaiak vezetőedzője, illetve Marko Scepovic az öltözőig kergette korábbi csapattársát, Varga Józsefet. Bár a tévé közvetítette az egészet, az MLSZ fegyelmi bizottsága senkit sem büntetett.

Aztán jött Csányi Sándor, fellebbezett a döntés ellen, az új eljárás után pedig eltiltottak két fehérvári játékost, Scepovicot és a felcsúti kispaddal összeszólalkozott Anel Hadzicot is egy-egy mérkőzésre.

Mindez így hangzik fegyelmi bizottságiul: „A FEB új eljárás elrendelése alapján megtartott fegyelmi tárgyaláson Scepvic Marko és Hadzic Anel (mindkettő MOL Vidi FC) labdarúgókat a Puskás Akadémia–MOL Vidi FC mérkőzés lefújása után, a levonuláskor tanúsított sportszerűtlen magatartásért 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre eltiltotta. A Varga József (Puskás Akadémia) ellen elrendelt fegyelmi eljárást megszüntette.”

A Vidi következő bajnokija a Paks ellen lesz majd szombaton.

Ez történt a mérkőzés végén: