Shearer szerint Rashfordból nem lesz csatár Manchesterben

A Premier League gólrekordere sem a csatárt, sem a Manchester Unitedet nem akarja bántani, de a játékos helyében váltana.
Kapcsolódó cikkek

Marcus Rashford az angol labdarúgás egyik legizgalmasabb tehetségének számít, így aztán nem csoda, hogy sokak szemét csípi a kevés játékidő. Alan Shearer, a Premier League gólrekordere 260 találattal, így aztán ha valaki, ő tudja, mi kell ahhoz, hogy futószalagon szállítsd a gólokat. A BBC szakkommentátora pedig nem is köntörfalazott.

Amíg Romelu Lukaku egészséges, ő fog kezdeni. José Mourinho egy csatárral játszatja a csapatot és még ha Lukaku meg is sérülne, arra fogadnék, hogy Alexis Sánchez játszana a helyén. Vajon egyáltalán Rashfordot választaná Mourinho, ha újra csatár kéne neki? Vagy inkább keresne a piacon egy rutinos gólvágót? Rashford olyan rég nem játszott középcsatárt, hogy még időre is lenne szüksége, hogy visszarázódjon. Az idő pedig nem melletted áll a futballban manapság.

foglalta össze véleményét Shearer, de a Manchester United híveit azért megpróbálta kiengesztelni.

Nem azt akarom reklámozni, hogy Rashford távozzon a Manchester Unitedből. Egy nagyszerű klubnál van. Ha azonban be akarja teljesíteni az álmát, hogy nemzetközi szinten elismert gólszerző legyen, az nem a Vörös Ördögöknél fog megtörténni. Ahhoz olyan klubban kellene játszania, ahol ő a középcsatár, vagy két támadóval áll fel a csapat.

Rashford tehetségét egyébként senki sem vitatja, a támadót azért érték kritikák, mert a Spanyolország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen két nagy ziccert is kihagyott.

Nyitókép: Jose Breton/NurPhoto/Getty Images