Modric nem gondolja, hogy bunkó volt Ronaldo

Luka Modric bebizonyította, bárki, bármit gondol az UEFA-díjátadóról, ő ettől még jóban van a portugállal.
Kapcsolódó cikkek

Az UEFA-nál a horvát Luka Modric lett az év játékosa, ezt augusztus 30., a BL-sorsolás óta tudjuk. Volt egy kisebb szópárbaj utána, lévén ugyan Cristiano Ronaldo is jelölt volt, de nem ment el a díjátadóra. Sokan ezt úgy vélték, mint a horvát szövetségi kapitány, Zlatko Dalic, hogy egyértelműen azért nem ment el a portugál klasszis, mert tudta, nem ő a győztes.

Csak olajat tette a tűzre Jorge Mendes Cristiano menedzsere, aki úgy fogalmazott védence 15 gólt szerzett és újra BL-győzelemre vezette a Real Madridot, ezért nevetséges, hogy nem ő kapta a díjat. Nos, a két legautentikusabb személy, Ronaldo és Modric közül az utóbbi tette tisztába a dolgot. Elárulta, a díjátadás után személyesen beszélt korábbi csapattársával.

 Az egyéni elismerések mindig lényegesek, de ezeknél sokkal fontosabb a csapatként elért siker. Ronaldo is gratulált a díjhoz, és reményét fejezte ki, hogy hamarosan találkozunk. Nem foglalkozom azzal, hogy mások mit mondanak, nekem továbbra is jó a viszonyom vele

– mondta Modric, aki a Real Madridban 2012-18 között játszott együtt az immár Olaszországba, a Juventushoz igazolt gólzsákkal.