Ezzel a 23 játékossal száll harcba az Európa Ligában a Vidi

Van egy nagy hiányzó.
Kapcsolódó cikkek

A Vidi volt a nyár kellemes meglepetése a magyar klubcsapatok közül, a fehérváriak a Bajnokok Ligája-selejtezőben bravúrokat is bemutatva közel került a csoportkörhöz is, ám végül az AEK Athén szerepel majd a BL-ben, míg a magyar bajnok az Európa Ligában szerepel majd. Az angol Chelsea, a görög PAOK és a fehérorosz BATE lesz az ellenfél.

A Vidinek szeptember 3-ig kellett leadnia a nevezési listáját, ennek értelmében az alábbi 23 játékossal száll harcba a csapat. Ami elsőre szemet szúrhat, hogy az Stefan Scepovic nem került be a keretbe, akivel korábban volt egy vitája Marko Nikolic vezetőedzőnek – az első csapatból Varga József is kimaradt. Szerepel a névsorban a két új igazolás, Armin Hodzic és Georgi Milanov is.

A Vidi az első EL-csoportmeccset szeptember 20-án, csütörtökön 18.55-kor a fehérorosz BATE Boriszov ellen játssza a Groupama Arénában.

Frissítünk!

Megkerestük a Vidit, hogy miért maradt ki Stefan Scepovic a keretből és ez érinti-e a játékos jövőjét, azt a választ kaptuk, hogy a kerethirdetéshez nem kívánnak további kommentárt fűzni.