Világbajnok kapust igazolna a Real Madrid

Minden idők második legnagyobb összegét fizethetik ki egy kapusért.

A Real Madrid labdarúgócsapatának háza táján már jó ideje kérdés a kapusposzt, Keylor Navasszal sokan elégedetlenek és a klub sem titkolja, hogy kitartóan csábítja David De Geát. A spanyol játékos most úgy fest, hogy marad a Manchester Unitednél, így a madridiaknak új kapusjelölt után kellett nézniük és a The Sun cikke szerint meg is van a kiszemelt:

a Tottenham Hotspur világbajnoka, Hugo Lloris.

A brit bulvárlap szerint a Real 60 millió fontot fizetne a 31 éves játékosért, ez pont a duplája a piaci értékének. Ez lenne a második legnagyobb összeg, amit kapusért kifizettek valaha, a rekorder Alisson, akiért 67 millió fontot fizetett a Liverpool. Lloris 2012-ben érkezett 12 millió fontért, a szerződése 2022-ig szól, 254 mérkőzésen védett eddig.

Nem ez lenne az első, amikor a Tottenhamból igazol a Real Madrid, Luka Modricot 2012-ben, Gareth Bale-t 2013-ban vásárolták ki. És mindkettő elég komoly erősítés volt a spanyolok számára.

Hugo Lloris hat mérkőzésen védett az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, ő volt az aranyérmes francia válogatott csapatkapitánya. Csak a dánok elleni, lényegében tét nélküli csoportmeccset hagyta csak ki.

Nyitókép: Matthew Ashton – AMA/Getty Images