Gera Marco Rossi segítője lesz a válogatottnál

Készen áll a magyra labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya és stábja.
Kapcsolódó cikkek

Csütörtökön még továbbjuttatta a Dunaszerdahely csapatát az Európa Liga-selejtezőben, majd azóta a magyar labdarúgó-válogatottnál állt munkába Marco Rossi. Az mlsz.hu szombati cikke szerint összeállt az olasz szakember szakmai stábja is, amiben nem kapott helyet Szélesi Zoltán.

Rossi munkáját

„Számomra ez egy megszokott közeg, viszont mégis teljesen más lesz edzőként visszajönni, mint játékosként. Bár a Fradinál már elkezdtem a munkát, de ez mégis a magyar válogatott, úgyhogy biztos kell majd idő, hogy megszokjam, de nagyon örülök a lehetőségnek, nagyon várom már a munkát. Köszönöm a Ferencvárosnak is, hogy ezt lehetővé tette számomra, és persze Marco Rossinak és az MLSZ-nek a bizalmat. A játékosok talán eddig is odafigyeltek arra, amit mondtam a pályán vagy a pályán kívül, úgyhogy ebből a szempontból szeretnék minél nagyobb hasznára lenni a stábnak és a csapatnak” – mondta Gera Zoltán az mlsz.hu-nak.

A megalakult szakmai stáb tagjai szombaton már a helyszínen tekintik meg az OTP Bank Liga mérkőzéseit – írja a szövetség honlapja.

Fotó: mlsz.hu