A 8-1-es továbbjutás után is dühöngenek a Bayern játékosai

Bár elég sima volt a Besiktas elleni párharc, a müncheniek szerint olyan hibákat követtek el, amik nem férnek bele.
Kapcsolódó cikkek

A Bayern München labdarúgócsapat elég simán, 8-1-es összesítéssel jutott tovább a Besiktas elleni nyolcaddöntőből a Bajnokok Ligájában. A németek otthon 5-0-ra, majd idegenben 3-1-re nyertek, egy pillanatig nem forgott veszélyben a negyeddöntőjük.

Jupp Heynckes ráadásul történelmet írt, zsinórban tizenegyedszer nyert a csapata a sorozatban.

Thomas Müller, a németek csapatkapitánya ezek után sem volt felhőtlenül boldog a lefújás után, sőt, a Bild szerint rendesen mérgelődött:

Voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, amik miatt bosszúsak lehetünk. A második félidőben például rengeteg labdát adtunk el, de az is megmagyarázhatatlan, hogy egy ilyen mérkőzésen három sárgát szedünk össze

– mondta Müller, és akkor arról még nem is beszélt, hogy a Besiktas gólja előtt Arturo Vidal olyan becsúszást mutatott be, amivel centikre volt egy piros laptól. Összességében még jól jött ki abból, hogy Vágner Love gólt tudott szerezni.

Az összefoglaló:

Ha azt hinnénk, hogy csak a gólpasszos Müller volt elégedetlen, tévednénk. Jérome Boateng is csalódottan értékelt a Skynak:

Buta hibák, buta szabálytalanságok, buta labdavesztések. Sokat kell még fejlődnünk, mert, ha nincs ekkora előnyünk, arra könnyen ráfázhatunk.

Az majd a pénteki, nyoni sorsoláson derül ki, kivel játszik majd a Bayern München a negyeddöntőben. A németek mellett három spanyol (Barcelona, Real Madrid, Sevilla), két angol (Liverpool, Manchester City) és két olasz (AS Roma, Juventus) csapat jutott be a nyolc közé.

Nyitókép: SVEN HOPPE / DPA