Átadólistára tették a magyar válogatott labdarúgót

Már hetek óta problémák voltak vele, a klubja úgy döntött, máshol kell kilábalnia a gödörből.

Ahogyan azzal több cikkben is foglalkoztunk, Gyurcsó Ádám kegyvesztetté vált a lengyel élvonalban szereplő Pogon Szczecin labdarúgócsapatánál. Nem voltak megelégedve a 26 éves játékos teljesítményével, az edzője azt mondta, jelenleg nem lenne az Ekstraklasa utolsó helyén álló együttes segítségére, és nem is nagyon tud alkalmazkodni a jelenlegi játékrendszerhez. Emiatt idő előtt pihenőre küldték.

„Nem tud rajtunk segíteni” - ezért küldték kényszerpihenőre a magyar focistát
Nehezen alkalmazkodik a játékrendszerhez és nem is nyújtott olyan teljesítményt, amivel meggyőzte volna edzőjét.

Hétfőn aztán egy közlemény jelent meg a klub hivatalos oldalán, ebben azt írták: átadólistára került Gyurcsó, kereshet magának új csapatot.

Ingyen azért vélhetően nem fogja őt elengedni a Pogon, 2019 nyaráig szóló szerződése van. Gyurcsó 2016 telén érkezett a Videotontól, a transfermarkt.com egymillió euróra lövi be a piaci értékét.

Gyurcsó Ádám első fél szezonjában 14 bajnokin két gólja és egy gólpassza volt, a 2016-17-es idényben 35 találkozón már öt találata és tíz asszisztja volt. Ebben a szezonban 18 bajnoki mérkőzésen két-két gólnál és gólpassznál jár.

A játékos a válogatottnál is kegyvesztett lett, az Andorra ellen 1-0-ra elveszített vb-selejtező óta nem kapott meghívót.

Fotó: pogonszczecin.pl