Kaki miatt lett híres a Sunderland-szurkoló – fotó

A hétvégén szebb napokat is megélt Reading verte otthonában a Sunderlandet 3-1-re. Akadt néző, aki nem bírta a nagy feszültséget és szó szerint összetojta magát.
Kapcsolódó cikkek

Azt követően, hogy a Sunderland kiesett a Premier League-ből, momentán a 24 csapatos The Championship kiesést jelentő 23. helyén szerénykedik, ami azt nézve, hogy 2007-től folyamatosan az angol első osztályban vitézkedtek, kifejezetten gyenge produkció.

Holott a Newcasle-tól alig 20 mérföldre lévő gyárváros – a több ezer alkalmazottat foglalkoztató Nissan-gyár is itt van – lakóinak igénye lenne a minőségi futballra és szórakozásra, amit mostanság nem feltétlenül tud nekik biztosítani Chris Coleman menedzser csapata.

A hétvégén például a szintén szebb napokat is megélt Reading verte otthonában a Sunderlandet 3-1-re. Akadt néző, aki nem bírta a nagy feszültséget, ezért a nézőtéren letolta a gatyáját és szó szerint összetojta magát – számolt be a sportbible.com.

A sokakat megbotránkoztató Sunderland-szurkolót végül a rendőrség vezette ki a stadionból.

A Twitteren a hozzászólók vérmérsékletük szerint reagáltak. Egyikük úgy fogalmazott: “Tudom, hogy Sunderland szar, de ez a mostani szar a stadionban azért kicsit extrém …”

https://twitter.com/jeanevivemastif/status/937282186314764288?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Fnews-reactions-weird-a-sunderland-fan-has-gone-viral-after-taking-a-st-in-his-seat-20171203