Fradi: A Vidi botlott, úgy néz ki, nekünk is botlani kellett

Pintér Attila szerint nem csak ellökték, hanem meg is rúgták játékosát. Na, ez biztosan nem történt meg.
Kapcsolódó cikkek

Ahogy arról beszámoltunk, a ferencvárosi Böde Dániel eléggé kiakadt csapata felcsúti döntetlenje után. A vendégek sokáig vezettek Joseph Paintsil találatával, azonban a hajrában kapott egy ajándék tizenegyest a Pintér Attila együttese, amivel aztán sikerült 1-1-re menteniük a mérkőzést.

A magyar válogatott támadója, Böde erre mondta ezt, óvodás szinten sem adnak olyan tizenegyest, mint ebben az esetben. És valóban, elnézve a képeket, tényleg nem szabálytalankodott Otigba Kenneth.

Nem szeretnék a játékvezetéssel foglalkozni, ezt megfogadtam. De támasztani sem szabad a játékost, Otigba pedig nem csak ellökte, hanem meg is rúgta

– mondta a sajtótájékoztatón az ulloi129.hu cikke szerint Pintér Attila, más kérdés, hogy Otigba mindkét lába a földön volt, így rúgni nem tudott volna. Testi kontaktus volt a játékosok között, de nem volt szabálytalan a ferencvárosi védő.

Íme az összefoglaló, 2:35-től a vitatott eset:

Az FTC részéről Máté Csaba nyilatkozott, mert Thomas Dollt elküldték a kispadtól. Ő azt mondta, a tizenegyesről, a játékvezető végig engedte a tesi kontaktust, ezek után ezt az akciót meg lefújta. Bővebben nem akart ezzel foglalkozni, majd úgyis kielemzik a szituáció, akiknek ki kell.

Sajnos egy ponttal megyünk haza, nagy lehetőséget szalasztottunk el, a Videoton botlott, de úgy néz ki, hogy nekünk is botlani kellett…

– mondta Máté Csaba, aki szerint nem kellett volna elküldeni Dollt a kispadtól, mert semmi olyat nem mondott, csak mérgében a földhöz vágta a kulacsát.