Donald Trump őrjöngene: a sztárkapus sem bírja végigállni a himnuszt – videó

Ilyet sem látni mindenhol: a kapus vagy nem tud, vagy nem akar megálljt parancsolni magának. Csak egy médiahack lenne az egész?
Kapcsolódó cikkek

Az elmúlt hetekben óriási vihart kavart az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Donald Trumpnak a szavai, aki szerint az, aki letérdel a himnusz alatt,

az egy kis szemét, és ki kellene vágni a csapatától.

Donald Trump: Tüntessétek el a szemétládákat!
Az amerikai elnök visszaszólt az őket támadó NFL-játékosoknak, de odaszúrt egyet a kosárlabdázónak is, aki nem látogatta meg a Fehér Házban.

Trump ezt az NFL-es játékosoknak üzente, akik között már mozgalmi szintre emelkedett a történet. Az ok egyszerű: az afroamerikai játékosok így tiltakoztak kezdetben a feketéket ért rendőri brutalitás ellen.

Ma viszont már ott tart az ügy, hogy bőrre, korra és pártállásra való tekintet nélkül majd mindenki részt vesz a protestálásban.

A 101greatgoals.com viszont most megtalálta azt az embert az európai focitérképen, aki ugyancsak felbosszanthatná az elnököt, ha amerikai lenne.

A Chelsea belga hálóőre, Thibaut Courtois ugyanis bizarr rituálét tud magáénak. Minden egyes válogatott meccs előtt az állához ér, amikor a kamera éppen őt veszi. Hol egy újjal, hol többel.

Senki nem tudja, hogy most ez egy üzenet, vagy egy kényszer, de érdemes megnézni a videót. Lehet vitatkozni.

Nekünk eléggé üzenetértékűnek tűnik.