Pintér Attila: Gondolkozzon el, aki Pintér Attilát bántja

Pintér Attila egyes szám harmadik személyben védelmezi Pintér Attilát.
Kapcsolódó cikkek

Az M4 Sport készített interjút Pintér Attilával, aki úgy gondolja, jó döntést hozott, mikor elhagyta Mezőkövesdet a másodosztályú Puskás Akadémia kedvéért.

Büszke vagyok arra, hogy Mezőkövesden lehettem edző. Büszke vagyok az ottani emberekre, büszke vagyok a csapatra. Ők abban az időszakban kerestek meg, amikor a magyar labdarúgás nem Pintér Attiláról szólt.

Ezt követően több mondaton keresztül egyes szám harmadik személyben védelmezte önmagát az 50 éves szakember.

Azok a futballisták, akik eredményt szeretnének elérni, szeretnek Pintér Attilával dolgozni. Akik nem szeretnének eredményt elérni, csak azt, hogy a zsebük tele legyen, természetes, hogy nem szeretik Pintér Attilát. Nagyon sok embernek el kell gondolkoznia, amikor Pintér Attilát cikizi, vagy bántja, hogy mi a véleményük a játékosoknak. Pintér Attilát sokan a negatív dolgairól próbálják meg beállítani, nem arról, hogy a munkában hisz. Azokat a játékosokat kellene Magyarországon előnyben részesíteni, akik eredményt akarnak elérni.

A bejátszóban a télen igazolt Prosser Dániel elmondja, többek közt Pintér Attila miatt igazolt Felcsútra. Rajta kívül a Ferencvárostól érkezett Gyömbér Gábor is elismerően beszélt a magyar válogatott korábbi szöövetségi kapitányáról. A teljes videót itt tudja megnézni.

Most vagy soha. Fogadj élőben a Tippmixpron télen is!