Találj az életben valakit, aki olyan szépen beszél rólad, mint Terry Lampardról

38 évesen fejezi be a Chelsea ikonja, a helyében megkönnyeztük volna a hátvéd szavait.
Kapcsolódó cikkek

Frank Lampard csütörtökön jelentette be visszavonulását. 13 évig szolgálta a Chelsea-t, sok csatát megélt John Terryvel az oldalán. A Kékek hátvédje szívhez szóló üzenettel búcsúzott Instagramján a középpályástól.

Nagyszerű klubunk történetének LEGJOBB játékosa bejelentette visszavonulását. Az együtt elhódított trófeák szép emlékét sohasem felejtem el. Mindent megnyertél, hihetetlenül büszke lehetsz magadra. Úriember vagy a pályán és azon kívül egyaránt, valamint vezér az öltözőben. Ha választhatnék, hogy ki legyen mellettem a lövészárokban, biztosan téged mondanálak. Két gyönyörű kislány nagyszerű édesapja vagy, büszke vagyok arra, hogy a csapattársad lehettem. Sok sikert kívánok a jövőre nézve, bármibe is kezdesz, hatalmas sikered lesz.

Most vagy soha. Fogadj élőben a Tippmixpron télen is!

A 106-szoros angol válogatott játékos a Chelsea-vel Bajnokok Ligáját, Európa Ligát, három bajnoki címet, négy FA-kupát, két Ligakupát és két angol Szuperkupát nyert.

A londoni klub történetében neki van a negyedik legtöbb mérkőzése (648), és ő szerezte a legtöbb gólt az együttesben (211).