Szalai Ádám sokkal szerényebb lett

A vasárnapi magyar-görög előtt a válogatott csatára szokatlanul visszafogottan fogalmazott németországi és válogatottbeli helyzetével kapcsolatban.

A válogatott keddi sajtótájékoztatóján nyilatkozott Szalai Ádám. A szurkolók elég sokat kritizáltak az utóbbi válogatott mérkőzések után, de Dárdai Pál szövetségi kapitány rendre megvédte a Hoffenheim játékosát.

 Szalai Ádám most sokkal szerényebbnek tűni, mint általában
Forrás: youtube.com 

“Elég nehéz időszak van a hátam mögött, az elmúlt hetekben elég kevés játékszerephez jutottam a csapatomban. Valószínűleg a saját teljesítményem lehetett az oka ennek, hiszen melyik edző hagyná ki azt a játékosát, aki folyamatosan jó teljesítményt nyújt. Dolgozom ezen, hogy ismét jó teljesítményt nyújtsak. Természetesen érzi az ember, ha az edző bízik bennem, de főként, az elmúlt hetek teljesítménye után nem érzem azt, hogy biztos helyem lenne a válogatott kezdőjében, keményen dolgozok érte” – fejtette ki Szalai Ádám saját helyzetével kapcsolatban.

A megszokottól ellentétben nem egy önbizalommal teli labdarúgót szavait hallhatták a jelenlévők. Mondjuk nincs is miért sokat örömködnie Szalai Ádámnak. Az elmúlt időszakban csak csere volt a Hoffenheimben, a Kicker csapata legrosszabbjának titulálta, az utóbbi három meccsen csak 63 percet játszott. 20 Bundesliga fellépése alatt négy gólt szerzett, legutóbb decemberben volt eredményes. A válogatottban 23/8 a mutatója

A keddi sajtótájékoztató teljes videója